Știri, Actualizări

Windows 11: Încearcă gratuit Windows 11 direct din navigatorul tău de internet

Windows 11 in browser

Deși există pe internet mai multe versiuni de Windows 11 încă de câteva luni, iar din 5 octombrie, de la lansare există și versiunile oficiale descărcabile, dar și o versiune gratuită vizionabilă direct în browserul tău de internet fie el Edge, Chrome, Opera sau Firefox.

Versiunea online de Windows a fost creată de un programator cu porecla Blue Edge și este o aplicație web care doar imită Windows 11. Pentru a accesa aceasta aplicație aveți nevoie de un calculator sau laptop și o conexiune decentă la internet.

Windows 11 online

Cum accesezi Windows 11 online

Acest Windows se numeste Windows 11 on React și se poate accesa de pe site-ul https://win11.blueedge.me/. Site-ul este doar o interfață demonstrativă și nu un sistem de operare complet, astfel că programele nu funcționează la fel ca pe un Windows 11 instalat.

Printre lucrurile pe care le poți face este să testezi noul meniu Start, browser-ul Edge, desktopul, meniul de căutare, meniul de widget-uri și noul Windows Store. Înainte de a instala Windows 11, nu strică să arunci o privire pe cel online. Totuși, poți rămâne la Windows 10 pentru că mai primeste actualizări până prin 2025 aproximativ și vei avea acces la upgrade-ul Windows 11 gratuit dacă sistemul tău este compatibil.

* unele imagini sunt preluate de pe site-ul win11.blueedge.me

Lasă un răspuns